21 maj 2016
12:30

Båstads GIF/Förslövs IF (9m)

Referat: Helsingborgs Östra IF grön - Båstads GIF/Förslöv...

Tyvärr fick vi vår första förlust i lördags. Det var ett taggat gäng som åkte till HBG. På papperet skulle det bli en jämn match, och det blev det också. Tjejerna kämpade på bra och matchen stod och vägde. 0-0 i halvlek, så spänningen var på topp. En bit in i andra gör tyvärr HBG Östra 1-0, då vi inte lyckas rensa bort bollen i eget straffområde. Vi jagar kvitteringen men en tvivelaktig varning när det återstår 5 min, gör att vi får spela med en tjej mindre resten av matchen. Ett tung uppgift när matchen är så jämn!
Tjejerna krigar på de sista 5, och kvitteringen hänger i luften. Dock faller vi på målsnöret när domaren blåser slutsignalen! Några minuter till så hade vi säkert haft 1 poäng med oss hem.
Det är bara att ta nya tag och jag tror att denna förlust ger oss blodad tand inför kommande matcher!